Rudens ir žiemos mados šįmet pasižymi itin didele audinių, raštų, spalvų bei stilių įvairove. Vyriško kirpimo paltai,nenatūraliais raštais marginti kailiai – net pilkuoju metų laikotarpiu yra kuo nustebinti! Jūsų dėmesiui pateikiame pagrindines 2016-2017 m. rudens-žiemos tendencijas, pagrįstas dvejomis kertinėmis nuostatomis: drąsa eksperimentuoti ir jaukiu patogumu.

Nenatūralus kailis

Mėgstančioms nuo šalčio stropiai saugančius kailinius – gera žinia. Šį rudenį bei žiemą įvairiais geometriniais raštais marginti dirbtiniai kailiai stiliaus ikonoms tiesiog būtini. Kuo nenatūraliau – tuo geriau: įprasti zebro bei tigro raštai kinta į gamtoje rečiau matomus tobulus kvadratus, linijas ar neįprastą margumyną. Trumpi ar ilgi, natūralių ar ryškių spalvų – ką bepasirinksite, neprašausite pro šalį.


moteris-su-kailiniais
moteriski-kailiniai Moteriški kailiniai

Liemenės

Šįmet madinga viskas, kas pūkuota, šilta ir šiek tiek nenatūralu, todėl dirbtinio kailio liemenės žengia koja kojon su netikro kailio paltais. Atrodykite puikiai nešiodamos ant golfų ilgais kaklais, marškinių ar marškinėlių.

 moteriška liemenė Ilga liemenė moteriška liemenė

Vyriško kirpimo paltai – moteriškam trapumui

Viena didžiausių šio rudens tendencijų, besitęsianti jau kurį laiką – pabrėžti tai, kas moteriška, pasitelkiant vyriškai atrodančius, kabančius drabužius. Todėl įsipatoginkite kiek per laisvame palte: su ne vietoje esančiais pečiais, nutįsusiomis rankovėmis ir nepabrėžtu liemeniu atrodysite itin moteriškai ir stilingai.

GUESS LANGER paltas 
lietpaltis moteriškas paltas

Gėlėtą vasarą primena spalvoti paltai

Nors ruduo dažniausiai siejasi su žemės ir pageltusių lapų spalvų palete, šįmet karaliauja saulės nutviekstos, vasaros dienas menančios spalvos. Tai – ryškiai rožinė, dangiškai žydra, prinokusiai oranžinė ir kitos. Perspėjame – tik drąsioms!

moteriškas paltas 15608014 moteriškas paltas

Odinės striukės

2016 m. rudenį ir žiemą ant aukščiausios mados vandenyno bangos ir vėl odiniai rūbai: tiek tikros, tiek dirbtinės odos. Todėl garderobą galite nedvejodamos papildyti bet kokiu odiniu drabužiu. Nors odiniai paltai ir striukės madingi įvairių spalvų, juoda bei ruda išlieka absoliučia klasika.

 moteriškas paltas  moteriškas paltas

Žemę siekiantys paltai

Šiaurės vėjo gūsius sutikite plevėsuodamos skvernais: žemiau kelių esantys ar kone žemę šluojantys paltai šįmet prašosi į Jūsų spintą. Kuo ilgesni, tuo geriau! Rekomenduojame liemenį pabrėžti sujuosiamu diržu.

 moteriškas paltas  moteriškas lietpaltis

Sugrįžimas į vaikystę

Tiek vyrams, tiek moterims praverstų atsiminti vaikystę ir įkypomis sagomis su kilpomis suvarstomus paltus, iš kurių kadaise kyšodavo guma pritvirtintos kumštinės pirštinės. Tokio pobūdžio paltai šį rudenį-žiemą bus puikus pasirinkimas: jie ne tik madingi, bet ir puikiai tinkantys miesto grindinį iškeisti į nuotykius gamtoje.

moteriškas paltas  vyriškas paltas

Žvilgsnį traukiantys minimalistiniai paltai

Minimalizmas, kaip ir klasika, ko gero, niekad nepraras populiarumo. Šįmet vyrauja tendencija vienspalvius, vientisus viršutinius drabužius papildyti dėmesį atkreipiančiomis detalėmis. Tai gali būti nuo rankovių valiūkiškai atspurę kutai, neįprastas diržas, didelės kišenės ar įdomios sagos. Paieškokite spintoje anksčiau dėvėto minimalaus stiliaus palto ir žaismingai jį papildykite – tokiu būdu dėmesį atkreipsite itin subtiliai.

moteriškas paltas  moteriškas paltas